W minioną środę 5 października br. w naszej szkole odbyły się kuchenne rewolucje na lekcjach techniki. Czemu rewolucje? A dlatego właśnie, że taka forma zajęć zaktywizowała wszystkich do pracy i sprawiła, że lekcje nie były nudne tylko ekscytujące i smaczne.
Uczniowie klasy 3CG na zajęciach technicznych z panem Markiem Celnym własnoręcznie przygotowywali pyszne sałatki z warzyw i owoców. Uczniowie przynieśli z domów różne świeże produkty, w których oprócz zielonych ogórków czy ananasa znalazł się nawet kurczak! Wszyscy mieli soczyste minki podczas przygotowywania swoich sałatek, które zrewolucjonizowały szkołę, a konkretnie podbiły serca nauczycieli-odbiorców i degustatorów. Myślę, że i fartuchy były na miarę kuchennych rewolucji! Wyczekujemy już kolejnych ekscytujących zajęć, które trafią przez żołądek do serc uczniów.
Karolina